lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/69/260968/webspace/httpdocs/amsterdamtaxibookingonline.com/wp-content/themes/theme50723/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/69/260968/webspace/httpdocs/amsterdamtaxibookingonline.com/wp-content/themes/theme50723/style.less Taxi Amsterdam Schiphol | Amsterdam Taxi Booking Online

Amsterdam-Schiphol € 32,50

Welkom bij
Onze Amsterdam taxi

We zijn een prive taxibedrijf gevestigd in Amsterdam, Nederland. Onze specialisatie is taxi vervoer in Nederland en hebben we speciale tarieven van en naar de luchthavens.

Belangrijke speerpunten van ons bedrijf:

  • We zijn 24 uur bereikbaar telefonisch
  • We halen ook mensen op bij Schiphol
  • Rijden op rekening behoort tot de mogelijkheden
  • Huisdieren zijn toegestaan in onze taxi
  • Eenvoudige en veilige betaling per pin / creditcard + €2,50

visa-mastercard-maestro

ONZE SERVICES

Luchthaven/Airport Schiphol

Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa na Heathrow (London), Charles de Gaulle (Parijs) en Frankfurt (Duitsland). Het vliegveld bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Voor de luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, Arkefly en Transavia is Schiphol de thuishaven.

Luchthaven Rotterdam The Haque Airport

Rotterdam The Haque Airport is een passagiersluchthaven voor lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven. Luthansa vliegt tussen Rotterdam en München en Britisch Airways 3 keer per dag tussen Rotterdam en London Heathrow.

Luchthaven/Airport Eindhoven

Eind juni 2014 opende Eindhoven Airport haar nieuwe terminal en hotel en is in staat om de passagiersgroei te faciliteren. Er wordt voornamelijk alleen in Europa gevlogen.

Luchthaven Groningen Airport Eelde

Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt door vakantiepassagiers en zakelijke reizigers. Het grootste aantal vliegbewegingen komt voor rekening van les-en privévluchten.

Maastricht Aachen Airport

Deze luchthaven ligt in het grensgebied van Nederland, Duitsland en België. De activiteiten van Maastricht Aachen Airport zijn gericht op het vervoer van passagiers en vracht.

Luchthaven/Airport Lelystad

In 1973 werd Lelystad Airport officeel een vliegveld, maar had alleen grasbanen.Door het vele verkeer moest er een verharde baan komen. Die kwam in 1981 gereed. Het vliegveld staat bekend als één van de grotere trainingsvliegvelden waar verschillende vliegscholen gebruikt van maken. Tevens is sinds 2003 het Themapark Aviodrome op Lelystad gevestigd. Oorspronkelijk bevond dit museum zich op Schiphol, onder de naam Avidome. In het themapark is ook het Nationaal Ruimtevaart Museum gevestigd met een expositie over bemande en onbemande ruimtevaart.